در ادامه همه بخشهایی که در پروسه ثبت شرکت باید برای آن هزینه بپردازید را مشخص میکنیم.
به موجب آیین نامه تشخیص شرکت ها و موسسات دانش بنیان ،شرکت های دانش بنیان ،موسسات خصوصی یا تعاونی هستند که به منظور افزایش علم و ثروت ، توسعه اقتصادی بر پایه دانش و تحقق اهداف علمی و اقتصادی در راستای گسترش اختراع و نوآوری و در نهایت تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه ( شامل طراحی و تولید کالا و خدمات ) در حوزه فناوری های برتر و با ارزش افزوده فراوان ( به ویژه در تولید نرم افزارهای مربوط ) تشکیل می شود.
استان کرمان ، شهر کرمان ، ضلع شمالی پارک نشاط ، اب تدای بلوار فردوسی
پایینترین هزینه ثبت شرکت در سال ۱۴۰۰ در تهران مبلغ ۱.۸۰۰.۰۰۰ تومان است. این تعرفه در شهرستانها ارزانتر است و از ۱.۶۰۰.۰۰۰ تومان شروع میشود.
درآمدهای مشمول مالیات شرکتها و مؤسسات دانش بنیان ناشی از قرارداد ها و فعالیتهای تحقیق و توسعه، تجاری سازی و تولید محصولات و خدمات دانش بنیان به مدت پانزده سال از پرداخت مالیات معاف هستند .
نام شرکت های خارجی را که در حال تاسیس هستند تغییر و تعیین کنند.
با این حال، چاپ آگهی تاسیس شرکت در روزنامه کثیرالانتشار طبق قانون الزامی است. بنابراین کامل کردن روند قانونی ثبت انواع شرکتها در ایران مستلزم در نظر گرفتن تمام این هزینههای جانبی است. تازهترین تغییرات و آخرین قیمتها را همیشه میتوانید در سامانه آسانثبت مشاهده کنید.
وظایف شرکا در شرکت تضامنی چیست و چه اختیارات و مسئولیتهایی دارند؟
استان خوزستان : اهواز پردیس- بلوار گلدیس – بلوار – اداره ثبت شرکتهای و موسسات غیر تجاری
گواهی بانکی: در این مرحله اساسنامهای که به تصویب شرکا رسیده است به همراه صورت جلسه مجمع عمومی موسسین و تقاضای ثبت شرکت که به امضای اعضای هیئت تاسیس شرکت مدیره و یا مدیر عامل رسیده است به اداره ثبت شرکتها فرستاده میشود.
موارد فوق در مورد شرکت های دانش بنیانی است که در حوزه دانش بنیان فعال بوده و شرکت درآمد زایی داشته باشد، اما در مورد شرکت های دانش بنیان نوپا شاخص های ارزیابی کمی آسان تر است.
مبلغ حق تمبر (مالیات تاسیس شرکت) به طور مستقیم با میزان سرمایه مجموعه شما در ارتباط است. بنابراین هر قدر سرمایه مجموعه بیشتر باشد، هزینه ثبت شرکت نیز بالاتر است.
استان قزوین : شهر قزوین ، چهارراه پادگان ، جنب بیمارستان شهی د رجایی
در قانون تجارت جمهوری اسلامی ایران هفت نوع شرکت تجاری تعریف شده است: شرکت سهامی (خاص و عام)، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، شرکت نسبی، شرکت مختلط سهامی، شرکت مختلط غیر سهامی، و شرکت تعاونی تولید و مصرف. انتخاب نوع شرکت به نوع تجارت و زمینههای کاری شما بستگی دارد.
Comments on “The Definitive Guide to ثبت شرکت ها”